Ταξί Αεροδρόμιου Βόλου - Νέας Αγχιάλου

Μεταφορά από το Αεροδρόμιο Βόλος με Ταξί.

Προσφέρουμε μεταφορές απο το  αεροδρόμιο του Βόλου στο Βόλο, Αθήνα, Μετέωρα, Δελφοί, Θεσσαλονίκη, χωριά του Πηλίου στο Πήλιο: Άγιος Ιωάννης, Τρίκερι, Μηλίνα, Πορταριά, Μακρινίτσα, Ζαγορά, Καλά Νερά, Άφησσος και άλλα …

Αποφύγετε της μεγάλες αναμονές και ουρές για την μεταφοράς με λεωφορείο στην πόλη του Βόλου από το αεροδρόμιο του Βόλου: θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύπτετε τη μεγάλη αξία για τα χρήματα σε σύγκριση με την τακτική υπηρεσία ταξί !!!

Ταξιδέψτε με στυλ.

Είναι ωραίο να περιποιηθείτε τον εαυτό σας όταν είστε εν κινήσει, γι ‘αυτό πηγαίνουμε σταθερά χωρίς να οδηγούμε με μεγάλες ταχύτητες ​​για να κάνουμε τη βόλτα σας όσο πιο χαλαρή και βολική γίνεται.

Ταξιδεύετε με παιδιά ?

Η ασφάλειά τους είναι η προτεραιότητά μας, γι ‘αυτό μπορείτε να κάνετε κράτηση για παιδικά καθίσματα όταν κάνετε κράτηση μαζί μας – για να έχετε την ηρεμία και να διασφαλίσετε ότι το ταξίδι είναι ασφαλές και άνετο για όλη την οικογένεια!

Η υπηρεσία ταξί αεροδρόμιο Βόλου εγγυάται τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο του Βόλου σε οποιονδήποτε προορισμό και από κάθε προορισμό στο αεροδρόμιο του Βόλου.

Γιατί εμάς ?

Χρησιμοποιούμε αυτοκίνητα Mercedes E-Class & αυτοκίνητα Mercedes S Class για τις μεταφορές σας.

  • Εγγυόμαστε την ασφάλειά σας με τους άριστους εξειδικευμένους οδηγούς μας
  • Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.
  • Δεν έχουμε οδηγούς μη καπνιστών
  • Μιλάμε Αγγλικά και Γερμανικά

Ο Βόλος είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε τις διακοπές σας στην Ελλάδα και είμαστε εδώ για να κάνουμε τη διαμονή απλώς μια ευχάριστη εμπειρία.

Φτάνοντας στο αεροδρόμιο ή το λιμάνι του Βόλου, έχετε πολλές επιλογές:

  • Πήλιο το ομορφότερο βουνό της Ελλάδας.
  • Τα Μετέωρα, το δεύτερο μεγαλύτερο συγκρότημα ορθόδοξων μοναστηριών, είναι μνημείο του Χριστιανισμού και θαύμα της φύσης.
  • Η Αθήνα απέχει 3 ώρες και 30 λεπτά. Η καρδιά της Αρχαίας Ελλάδας, με την Ακρόπολη και το νέο εκπληκτικό μουσείο της, σας περιμένει.
  • Τα νησιά των Σποράδων απέχουν μόλις 2-4 ώρες από το λιμάνι του Βόλου με φέρι για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησος.
  • Η Θεσσαλονίκη η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας, απέχει 2 ώρες και 30 λεπτά.
  • Τελευταίο αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό – ο Βόλος !!!

Η επιλογή είναι δικιά σας. Ανεξάρτητα από το τι αποφασίζετε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας μεταφέρουμε με ασφάλεια όπου κι αν θέλετε, να οργανώσουμε ημερήσιες εκδρομές ή να σας κάνουμε μια σύντομη βόλτα στην πόλη.