Προφίλ

Το Volos V.I.P Taxi με την ξεχωριστή φιλοσοφία του υλοποιεί μια ιδέα που απευθύνεται σε εσάς που αναζητάτε ποιότητα, άνεση, συνέπεια και ασφάλεια στις προσωπικές και επαγγελματικές σας μετακινήσεις. Είναι παροχές υπηρεσιών που σας αφήνουν αξέχαστες αναμνήσεις στις εκδρομές σας.

Επαγγελματίας οδηγός ταξί στο Βόλο

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Σκαλίμης, γεννήθηκα στο Βόλο και μεγάλωσα στο Αννόβερο της Γερμανίας για 12 Χρόνια, σπούδασα ηλεκτρονικός, μιλώ την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα και είμαι ιδιοκτήτης ταξί.

Οι δραστηριότητές μου σαν επαγγελματίας οδηγός ταξί στο Βόλο ξεκίνησαν το 1994. Στο ξεκίνημα της καριέρας μου υπηρετούσα απλές καθημερινές διαδρομές.

Εργάστηκα σκληρά και αδιάκοπα προσπαθώντας να προσφέρω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου. Με το πέρασμα του χρόνου συνέχισα να εργάζομαι ως προμισθωμένο ταξί με προσωπικούς πελάτες μου και κατάφερα να δημιουργήσω γέφυρες εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και εχεμύθειας.

Με βάση την πολυετή εμπειρία μου, με γνώμονα τον σεβασμό και με μοναδικό σκοπό τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, προσπαθώ αδιάκοπα να βρεθώ σε μία ξεχωριστή και διαχρονική θέση στη συνείδηση σας. Στη προσπάθεια επίτευξης των στόχων μου δίνω ιδιαίτερη σημασία και προσοχή τόσο στην συμπεριφορά μου και στην ένδυσή μου όσο και στην ποιότητα του Ταξί μου.

Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω και να παρέχω κάθε δυνατή υποστήριξη στις μετακινήσεις σας και βρίσκομαι στο πλευρό σας όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.

Τι προσφέρουμε;

Αν λοιπόν αναζητάτε τον προσωπικό οδηγό ταξί στον Βόλο, είσαστε στο σωστό σημείο.

Κάντε τώρα την επιλογή σας και απολαύστε υπηρεσίες όπως σας αξίζουν. Υπηρεσίες οδηγού ταξί για τις μετακινήσεις σας στο Βόλο, και στα προάστια. Επίσης διαδρομές από ή προς το Αεροδρόμιο Αγχιάλου, το λιμάνι του Βόλου το λιμάνι καθώς και εκτός Βόλου

Απολαύστε επίσης υπηρεσίες οδηγού ταξί για τις ξεναγήσεις στις εκδρομές και τις τουριστικές εξορμήσεις στους πιο δημοφιλείς προορισμούς που προτείνω ή σε μέρη που εσείς έχετε επιλέξει σε όλη την Ελλάδα.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου για όποια απορία έχετε ή για κάθε πληροφορία που σας ενδιαφέρει. Επίσης θα μπορώ να σας ενημερώσω για κάθε συνδυασμό μεταφοράς που επιθυμείτε, κόστος και διαθεσιμότητα.

Εκδρομές με Ταξί