ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για να μπορώ να αποδώσω υψηλές υπηρεσίες δεν θα μπορούσα να διαθέτω τίποτα άλλο από ενα MERCEDES BENZ. Το μοντέλο S- class έκδοση Long είναι ότι καλύτερο υπάρχει για χρήση TAXI/Λιμουζίνα.

Στα χέρια ενός πολύπειρου οδηγού είναι το απόλυτο φαβορί για την απόλαυση του ταξιδιού σας. Ικανό να χαρίσει την ηρεμία και την άνεση που χρειάζεται τόσο στον οδηγό όσο και στους επιβάτες. Διαθέτει όλες τις προδιαγραφές και τα υψηλότερα στάνταρ ασφάλειας.

Έχει δυνατότητα μεταφοράς έως 5 ατόμων (με τον οδηγό), και 4-5 αποσκευών με μέγιστο όγκο 580+ λίτρων. Προσοχή, ο αριθμός επιβατών και αποσκευών είναι ενδεικτικός και αλλάζει ανάλογα από τον όγκο και το μέγεθος. Για την προστασία μας υπάρχουν 10 AIRBAGS. Στις πίσω θέσεις επιβατών διαθέτουμε παιδικά καθίσματα, ISOFIX (μετα απο απαίτηση σας) για την ασφάλεια των μικρότερων παιδιών. Διαθέτει επίσης CLIMA 2 ζωνών για την διαφοροποίηση θερμοκρασίας στους επιβάτες ανάλογα με τις ανάγκες τους,.

Τα εργοστασιακά ενσωματωμένα κουρτινάκια ( ηλεκτρικά )προστατεύουν εσας απο τον ήλιο και τα περίεργα βλέματα,
Σύστημα GPS για την εύρεση δύσκολων ή άγνωστων προορισμών με απόλυτη ακρίβεια.

Επίσης περιλαμβάνει DVD για τις στιγμές απόλαυσης και ξεγνοιασιάς καθώς και MOBILE PHONE SYSTEM με δυνατότητα ανοιχτής ακρόασης για την ασφάλεια όλων.
Σας παρέχουμε φορτιστές για όλα τα κινητά τηλέφωνα, όπως και Hot Spot για σύνδεση στο Internet.(100mb Free )

Εκδρομές με Ταξί