Εκδρομή με το Volos Vip Taxi

Με χαρούμενους πελάτες από της υπηρεσίες μας....

μετεωραταξιβολος

Το VolosVipTaxi θα καλύψει και της πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.

Προσπαθούμε να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία μαζί μας στο ταξίδι.

Εκδρομή με Ταξί

taxi mercedes in volos

Η προσοχή μας στον πελάτη και η εμπειρία μας μαζί με την ποιότητα και τις εγγυήσεις που προσφέρουμε.

Παρέχουμε μια ποιοτική και εκπαιδευτική υπηρεσία.

Όλες οι μεταφορές μας πραγματοποιούνται με επίσημα οχήματα εξουσιοδοτημένα από αρμόδιες αρχές μεταφορών και δοκιμασμένους οδηγούς με πλήρη άδεια.

Η πιο Δημοφιλές Εκδρομές με το VolosVipTaxi

Εκδρομή στα Μετέωρα

Η πιο δημοφιλής εκδρομή από το Βόλο με ταξί.

Τα Μετέωρα αποτελούν, μετά το Άγιο Όρος, το μεγαλύτερο μοναστικό σύνολο στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με διάφορες γνώμες βυζαντινολόγων υποστηρίζεται ότι ξεκίνησε πριν από το 11ο αιώνα. Άλλες ιστορικές όμως πληροφορίες αναφέρουν ως πρώτο ασκητή οικιστή κάποιον Βαρνάβα που το 950970 ίδρυσε την πολύ παλιά Σκήτη του Αγίου Πνεύματος.

Η παρουσία τους είναι συνεχής από την εποχή της εγκατάστασης των πρώτων ασκητών μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με διάφορες ιστορικές μαρτυρίες, οι μονές των Μετεώρων αρχικά ήταν τριάντα.

Από αυτές, οι έξι λειτουργούν σήμερα και δέχονται πλήθος πιστών.

Στην περιοχή υπάρχουν, όμως, και πολλά μικρότερα εγκαταλελειμμένα μοναστήρια.

Τα περισσότερα από αυτά ιδρύθηκαν τον 14ο αιώνα.

Γύρος του Πηλίου

Θα έχετε ασφαλώς ακούσει για τον «γύρο του Πηλίου».  Στη δεκαετία του 1980 ήταν το απόλυτο trend στις εγχώριες ταξιδιωτικές περιηγήσεις των Ελλήνων.

Περιλάμβανε υποχρεωτικά στάση στα Χάνια για σπετζοφάι, βουτιά στα άγρια νερά του Αη-Γιάννη, και ζαλισμένους επιβάτες στο πίσω κάθισμα.

Η ολοήμερη απόδραση στις πλαγιές του Πηλίου έμενε στη μνήμη όλων ως επική εμπειρία – θάλασσα και βουνό, μαγιώ και ζακετούλα, φραπέ και τσάι του βουνού, όλα σε μια μέρα. «Κάναμε τον γύρο του Πηλίου!» λέγαν με περηφάνεια αντιλαμβανόμενοι το μέγεθος του εγχειρήματος.

«Ορεινός όγκος». Έκφραση γνωστή και αυτή, που αν θέλετε να τη νιώσετε στο πετσί σας ξεκινήστε για τον «γύρο του Πηλίου»

Αφήνοντας τον Βόλο θα πάμε ΜηλιέςΤσαγκαράδα, θα περάσουμε έξω από τη Ζαγορά, θα ανηφορίσετε για τα Χάνια και θα κατηφορίσετε για την Πορταριά και το Βόλο – λιμάνι.

εκδρομήβεργινα

Μακεδονία Βεργίνα Βασιλικοί Τάφοι

Θα ξεκινήσουμε την ημερήσια εκδρομή μας με τα ταξί μας από το Βόλο προς τη Βεργίνα νωρίς το πρωί, οδηγώντας βόρεια από τον Βόλο στον εθνικό δρόμο.

Περνώντας από τις πόλεις Λάρισα, Κοιλάδα των Τεμπών, Κατερίνη και Βέροια συνεχίζουμε την πορεία μας προς τη βόρεια τοποθεσία του διάσημου Όλυμπος.

Σύντομα φτάνουμε στο όμορφο χωριό της Βεργίνας.

Γνωρίστε την αυτοκρατορική πρωτεύουσα, την αρχαία πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο Μέγας Αλέξανδρος και όπου ο μεγάλος φιλόσοφος και δάσκαλος Αριστοτέλης κλήθηκε να τον εκπαιδεύσει.

Οι αρχαιολογικοί θησαυροί του ένδοξου Μακεδονικού Βασιλείου του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του πατέρα του Φίλιππου Β ‘του Μακεδόν, όπως περιγράφεται λεπτομερώς από τον Ηρόδοτο, σας προσκαλούν σε ένα μοναδικό ταξίδι στην ιστορία.

Η εκδρομή σας ταξιδεύει στην αρχαία ελληνική, βυζαντινή και σύγχρονη ιστορία, φέρνοντας στο φως το χαμένο κύρος των Αιγών, την πρώτη πόλη των Μακεδόνων.replica watch forums

Ανακαλύψτε το μουσείο των Αιγών. Μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ενάντια στη φυσική ομορφιά της περιοχής και τη θέα της πεδιάδας της Μακεδονίας που ταξιδεύει στα μάτια μας μέχρι το τέλος του ορίζοντα.

Δελφοίταξίβόλος

Dat trip to Oracle Delphi from Volos

Η ημερήσια εκδρομή των Δελφών είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κορυφαία ελληνικά αξιοθέατα.

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι πίσω στην ιστορία από τους Ιστορικούς χρόνους έως τους Σύγχρονους χρόνους, γιατί μπορούμε να κάνουμε έναν συνδυασμό με την επίσκεψη στο μοναστήρι του Οσίου Λούκα που είναι ένα από τα πιο σημαντικά στην Ορθόδοξη χριστιανική πίστη.replica watches

Θα ξεκινήσουμε την ημερήσια εκδρομή μας με τα ταξί μας από το Βόλο στους Δελφούς νωρίς το πρωί, οδηγώντας νότια από το Βόλο στην εθνική οδό και περνώντας από τις πόλεις Λαμία, Άμφισσα, συνεχίζουμε το ταξίδι μας προς τον Παρνασσό. Σύντομα φτάνουμε στο όμορφο χωριό Α ραχόβα. Είναι ο πιο δημοφιλής χειμερινός προορισμός λόγω του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου στην Ελλάδα που βρίσκεται κοντά.

Μόνο δύο ώρες από το Βόλο φτάνουμε στους Δελφούς, το μέρος όπου οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι ήταν ο ομφαλός του κόσμου. Το ιερό του και το Μάντειο με τα μαντεία του όρισε πραγματικά την πορεία της αρχαίας ελληνικής ιστορίας.replica watches cheapest prices