Ταξί Δελφοί Βόλος

Ταξί Δελφοί Βόλος με το VolosViptaxi & τον Κωνσταντίνο Σκαλίμη για να εξερευνήσετε έναν από τους πιο διάσημους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Ξεκινώντας νωρίς το πρωί από το Βόλο (παραλαβή από το ξενοδοχείο σας ή το σημείο ραντεβού) παίρνουμε τον αυτοκινητόδρομο προς τη Λαμία.

Περνάμε από τον Μπράλο, το Χάνι της Γραβιάς και την Άμφισσα.

Φτάνουμε στους Δελφούς μετά από περίπου. 2 1/2 ώρες, σύντομη στάση για W,C και ξεκινάμε την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο των Δελφών.

Οδηγώντας προς  τους Δελφούς που ήταν γνωστός στην αρχαιότητα ως ομφαλός του κόσμου.

Περάστε από την Κασταλία Άνοιξη, επισκεφθείτε τον αρχαιολογικό χώρο και δείτε το μνημείο των Αργούρων Βασιλέων, το θησαυροφυλάκιο των Αθηναίων, την Αθηναϊκή Στοά, το Πολυγωνικό Τείχος,

Ταξί Δελφοί Βόλος ημερήσια εκδρομή

Στη συνέχεια, θα οδηγήσετε στους Δελφούς, που χρονολογούνται στον ένατο αιώνα π.Χ. και του οποίου η γοητεία περιλαμβάνει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ερείπια στην πλαγιά ενός λόφου που θα προκαλέσουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους μεταξύ σας.

Οι Δελφοί ήταν ο ιστότοπος του Μαντείου των Δελφών, το πιο σημαντικό μαντείο του ελληνικού κόσμου.

Η περιοχή ήταν επίσης ένας σημαντικός χώρος για τη λατρεία του θεού Απόλλωνα αφού σκότωσε τον Πύθωνα, μια θεότητα που προστάτευε τον ομφαλό της Γης (κέντρο του κόσμου) σε αυτήν την τοποθεσία.

ομάδαταξίβόλος

Θα δείτε τη Ρωμαϊκή Αγορά, θα περπατήσετε κατά μήκος του Ιερού Δρόμου και θα δείτε το μνημείο των Αργού Βασιλέων, το Θησαυροφυλάκιο των Αθηναίων, την Αθηναϊκή Στοά, το Πολυγωνικό Τείχος, το μνημείο της Πλάτεας και τον Ναό του Απόλλωνα όπου κατοικούσε το μαντείο. Πάνω από το Ναό, μπορείτε να επισκεφθείτε το καλοδιατηρημένο Θέατρο του 3ου αιώνα.

Μετά την επίσκεψή σας στο μουσείο, θα γίνει στάση για ένα παραδοσιακό ελληνικό γεύμα στο χωριό των Δελφών. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα ξεκινήσετε την οδήγηση πίσω στο Βόλο.